mandag den 28. marts 2011

Vi tager lige en runde mere med 5 Days Quiz

På vegne af tumbling Candlelight og UDARP-Games kommer der lige et blogindlæg fra B&U:

5 dage og 5 hints (et om dagen) gæt dennes uges person før dine venner og familie :-)

http://tumblingcandlelight.dk/index.php/quizzer/5daysquiz

5 kommentarer:

  1. Jaja det går strygende :-) De første bud er modtaget, men vi kan naturligvis ikke på så tidligt et tidspunkt afsløre, hvor tæt på de er :-)

    SvarSlet
  2. Aaaaaaaaaaaaaaarrrhhhh kom igen !! Den var jo let nok denne gang.
    Google var ikke engang i brug, jeg kiggede bare på natbordet ;-)
    René

    SvarSlet
  3. Jaja, men var du hurtig nok denne gang (forudsat at du har svaret korrekt :-) hvilket vi jo ikke vil aflsøre her og nu!! UDA

    SvarSlet
  4. Var sikkert ikke hurtig nok men der er jo 4 runder så det går nok. Har haft fri idag så ikke tid til at sidde ved pc'en.
    Dagen er gået med lidt Geocaching, og så bl.a kronvildt i brunst som kæmpede OG (hold nu fast) temmelig sikkert en havørn. Begge dele spottet ved nørresø her på fyn.
    Og så vil jeg lige benytte lejligheden til at invitere jer alle på en kop kaffe hvis i skulle tage turen til Egeskov slot i løbet af sommeren, vi er stort set naboer så kom endelig forbi.
    René

    SvarSlet
  5. Godt selvtiliden er i orden :-) Du har ret der er flere uger endnu! Ja havørn på Fyn kan sagtens lade sig gøre, der er vist efterhånden nogle ynglepar der. Længe siden jeg har været på geocahching... og så mange tak for invitationen til en kop kaffe - det må vi da bestemt finde ud af. Uffe

    SvarSlet