lørdag den 15. august 2009

2. runde afsluttet (5DQ)

Jeps - så er denne uges runde af 5 Days Quiz afsluttet - se hvem der blev ugevinder og hvordan det samlede klassement ser ud på tumbling Candlelight

Vi ser naturligvis frem til nogle kommentarer på resultatet - hvad var taktikken og var udfaldet som forventet og hvad er taktikken for næste runde?

3. runde begynder på mandag.

5 kommentarer:

  1. Vedr 2. runde af 5DQ.
    Hvordan gives point?
    Jeg forestillede mig, at et korrekt svar 1. dag gav 5 point, 2. dage 4 point og så fremdeles. Men sådan kan det vist ikke være, da jeg kom med det rigtige svar på 4. dagen, men kun blev honoreret med 1 point!!
    Er det evt fordi jeg ikke påførte min e-mail adresse om torsdagen???
    Selvom jeg var sikker på svaret 4. dagen, gentog jeg det jo også på 5. dagen, for at understrege min sikkerhed på svaret. Måske har jeg stadig ferie-brain, men forstår altså ikke helt!!!

    SvarSlet
  2. Hehe ja det er jo det der er en finurlighederne ved denne quiz! Nej du får desværre kun 1 point fordi du netop indsendte et svar på sidste dagen og det giver kun 1 point (hvis altså svaret er korrekt). Som det fremgår under hjælp (http://tumblingcandlelight.dk/index.php/hjaelp) er det det sidst angivet svar der gælder. Til gengæld har man mulighed for at give så mange bud man vil, når man ud fra et nyt hint kan se, at man svarede forkert tidligere. Det er er med at have is i maven - hvor længe tør man vente, hvor hurtigt kender andre svaret.... Reglerne er udarbejdet og varetages af Den hårde og uretfærdige Dommerkomité (der kan tC teamet ikke gøre noget).

    SvarSlet
  3. Hej tC, var det ikke meningen at det med "sidste angivne korrekte svar" kun var i tilfælde af at man havde angivet forkert svar imellem to korrekte? Så hvis Gerd svarede korrekt på 4. dag og ikke angav forkerte svar efter det, så burde hun få 2 point selvom hun angav samme korrekte svar igen på 5. dagen?
    Det fremgår ikke af ovenstående at Gerd skulle have angivet forkert svar efter det korrekte på 4. dagen.
    Do you follow?
    And now I am going to Africa, RE5
    //Ali Mut
    Chairman of the Music Department
    UDARP-Games Entertainment

    SvarSlet
  4. Som følge af den debat der nu kører her på tC bloggen har tC været i kontakt med "Den hårde og uretfærdige Dommerkomité"
    og vi gengiver herunder kommentar fra Effu Mmad:

    "Som en respons til bemærkningen fra Ali Mut (og med ønske om en god rejse) og henvendelse fra tC vil Den hårde og uretfærdige Dommerkomité her komme med en notits.
    Det har hele tiden været meningen at det sidst afgivet bud ville være afgørende for tildelingen af point i 5DQ.
    To på hinanden efterfølgende svar på - ja lad os bare sige 4. og 5. dagen - giver jo ikke 2 + 1 point (alstså 3 point) og Dommerkomitéen har jo allerede konstaret at, der var afgivet korrekt svar på 4. dagen. Vi er derfor kun interesseret i om der kommer yderligere bud fra en deltager, fordi det sidst angivne bud er det gældende svar. Hvis man mener at man har svaret korrekt allerede på 1. dagen (og det faktisk er korrekt) behøver Dommerkomitéen ikke at få det af vide igen (der er rigelig med andre svar, der skal kontrolleres). Jeg vil afslutningsvis nævne, at det er "Den hårde og uretfærdige Dommerkomité", der til enhver tid har det afgørende og gældende ord ifm. bedømmelse og pointgivning - og at DHOUD til enhver tid kan ændre i reglerne, hvis DHOUD finder det nødvendigt, hvilket det i den givne situaton ikke er tilfældet og kun er med som en del af hele 'gamblingen'.
    Hårde hilsner, På vegne af Den hårde og uretfærdige Dommerkomité, Effu Mmad"

    Ja - som det fremgår af ovenstående, så er det sådan reglerne er og vi har ingen muligheder for at påvirker pointsystemet.
    Men vi håber dog at det bare betragtes som 'et element' i quizzen og giver ekstra spænding. TC har alligevel foretaget os noget i den forbindelse og oprettet en afstemning om emnet på forsiden og er spændt på resultatet som måske kan påvirke DHOUD???

    tC teamet

    SvarSlet
  5. Ja ja..så må jeg acceptere 1 point, men ved jeg er 2 værd!!
    MEN jeg fiskede ikke efter 2+1=3 points, men det var da kreativt.

    Gerd 2points

    SvarSlet