onsdag den 12. august 2009

Stadig mulighed for at ændre på klassementet

Der er stadig spænding omkring udfaldet af 2. runde i 5 Day Quizzen. Der er indkommet nogle gode bud - men vi kan også afsløre at det rigtige svar endnu ikke er afgivet, så det er fortsat muligt at blive ugevinder!
Ugens 3. hints kan du se her - 5 Days Quiz
tC teamet

7 kommentarer:

  1. Jeg vil bare lige afprøve kommentarsiden, kunne ikke få lov til at skrive en igår.
    UDAMM

    SvarSlet
  2. Hvad får man ud af at være medlem?

    SvarSlet
  3. Jeg synes også at det er en super quiz! ;-)

    SvarSlet
  4. Ja tC synes også det er en super quiz - et tC samarbejde med UDARP Games - og er glade for, at andre også synes det :-)

    Der er andre brugere der savner noget a la feriequizzen fra B&U Bloggen med respons og kommentarer deltagerne i mellem. Vi håber at det samme vil udvikle sig her på tC bloggen. Derfor en opfordring til alle deltagere at kommenentere indlæg på bloggen, måske komme med hjælp til quizzen(hvis man tør - der er jo point med i spillet, man kan jo også forvirre) eller måske få lokket et godt bud ud af en anden deltager?

    Og hvad men får ud af det som medlem? Jaaa det ved vi ikke helt endnu, dog ved vi at man bl.a. får vist sin profil på siden...vi troede også at man fik en mail når der skete noget på tC bloggen men det virker vist ikke. Vejret har været for godt til vi helt har fået udforsket dette.

    SvarSlet
  5. Vil overveje et medlemsskab, når og hvis det med at man får et hint når der sker noget på siden - det kunne jo hjælpe en med at huske det man har glemt ;-)
    ASTE

    SvarSlet
  6. Vi arbejder på sagen...hmmm...der er mange ting vi arbejder på, men det kommer :-)

    SvarSlet